Åbent Væksthus

Et Væksthus er et sted, hvor planterne vokser og møder pleje og omsorg i gode omgivelser - et sted hvor de "har det godt".

Vi ønsker, at Åbent Væksthus må være et sted, hvor alle har det godt og føler sig trygge i fællesskabet. Men også et sted, hvor vi sammen kan vokse i troen på Gud, og hvor vi kan støtte og opmuntre men også glæde os med hinanden både i medgang og modgang.

Vi har ikke et fast program. Det eneste faste er, at vi spiser sammen og synger vores dejlige sange og salmer. Sommetider bliver programmet suppleret med små indlæg - enten forberedte eller spontane, og her kan alle være med.

Måske har du læst en god historie eller blevet inspireret af et ord fra Bibelen, eller du har hørt en god prædiken eller et godt foredrag. Måske har du haft en sjov oplevelse med dine børn eller børnebørn - alt sammen noget du gerne vil dele med os andre. Måske vil du fortælle om en sang/salme, der betyder meget for dig.

Alle indlæg er velkomne. Indlæggenes varighed må helst ikke være længere end 5 - 10 min.

Vi begynder med fællesspisning kl. 18.00 i Brorsonstuen. Spiser du ikke med, kommer du blot kl. 19.15. Aftenkaffe kl. ca. 20.30, og vi slutter ca. kl. 21.00.

Tilmelding til spisning (pris 50 kr.) helst ugen før hos Kirsten og Henning Stieper, telefon 44 48 18 04 eller 21 81 59 06 eller på mail hkstieper@mail.dk.